Vi har förmånen att bo i en bostadrättsförening med många gemensamma utrymmen. Här är en kort presentation av vad som finns och hur vi vill att utrymmena ska användas.

Gym och snickarbod. Vi har ett välutrustat gym och snickarbod med verktyg som går att låna. Kom ihåg att det är du, som ansvarar för all utrustning och att träning och arbete sker på egen risk.

Bastu. I källaren har föreningen en gemensam bastu med dusch som kan bokas. Instruktionerna ska följas och bastun ska lämnas i samma skick som man själv vill ha det när man kommer ner.

Cykelförråd. Vi har utrymmen i källaren där cyklar kan förvaras samt cykelställ kring huset.

Fritidslokal. I fritidslokalen går årsstämman. Lokalen går även att hyra av medlemmar i Brf Kapanen för övernattning eller fest. Kostnaden är 200 kr per dag/kväll/natt med en depositionsavgift på 500 kr. Avgiften läggs automatiskt på månadsfakturan till föreningen. Vid övernattning uthyres lokalen max i tre nätter i rad. Sängkläder, kuddar, täcken, handdukar m.m. står medlemmen själv för. Föreningens ordningsregler gäller självklart även för fritidslokalen. Lokalen ska lämnas välstädad. Är lokalen den inte städad tas en avgift på 200 kr. Porslin, glas m.m. ska ersättas enligt en särskild prislista. Kontakta styrelsen om du vill hyra lokalen.

Mangelrum. Finns intill tvättstugan och kan bokas.

Miljöhus. Här har vi vår källsortering. Det finns glas, metall, plast, tidningspapper, pappersförpackningar, kompost, trädgårdsavfall, elavfall, batterier, och lampinsamling. Efter julhelgerna ställs även en container upp vid uppfarten där övrigt avfall kan slängas.

Parkering. Föreningen har tre parkeringsplatser på uppfarten vid Pildammsvägen 12. Dessa får man stå på i max 1 timme. Parkeringshus i närheten, både vid Triangeln och på Smedjegatan. Det finns även möjlighet till boendeparkering genom Malmö stad. Prisuppgifter och ansökningsblanketter finns på Malmö stads hemsida.

Tvätt. Vi har en nyrenoverad tvättstuga med stor tvättkapacitet. Man använder sig av den digitala bokningstavlan som finns i tvättstugan. Följ de tvättregler som finns uppsatta i utrymmena.

Förvaringsmöjligheter. Både vinds- och källarförråd finns till i princip alla lägenheter i föreningen.