KaplanenNytt #14

Först lite nya rutiner. När något går sönder eller inte fungerar kontaktas vår förvaltare Fastighetsteamet på www.fastighetsteamet.se eller 040-370 770. Detta gäller för allt utom maskinerna i tvättstugan. Allt i tvättstugan (tvättmaskin, torktumlare, torkrum och torkskåp) sköts av Bengtssons Tvättmaskinservice och ska anmälas till styrelsen via www.kaplanenmalmo.se eller styrelsen@kaplanenmalmo.se. Telefonnummer till styrelsemedlemmar finns även i trapphusen. Företaget gör årlig tillsyn för att hålla maskinerna i fullgott skick.

Vi har fortfarande ont om cykelplatser. Cyklar som står i cykelställen på gården och inte är i funktionsdugligt skick kommer att tas in och ställas längst in i cykelrummet.

Som vanligt kommer en container att ställas upp för att kasta granar och större saker som man vill bli av med. Containern kommer att vara framme 11 till 14 januari.

Kul med den stora uppslutningen på adventsfirandet! Vi bjöd på traditionellt julbord och tände träden som lyser upp vår gård under hela julen!

Brf Kaplanens styrelse önskar alla en God Jul och Gott Nytt År!