Kaplanen Nytt Maj 2024

Kaplanens styrelse träffades för möte 15/5.

Vårstädning. Gemensam vårstädning genomfördes söndagen den 5 maj. Uppslutningen var god och den beställda containern fylldes till brädden. Stort tack till alla som var med!

Gym/snickeri. Gym och snickeri ska åter öppnas. Detta kommer att ske genom intresseanmälan, där de som vill bruka utrustningen får erlägga en mindre årlig avgift för att täcka kostnad för extrastädning.

Miljöhuset snyggas till in- och utvändigt. Det är viktigt att sortera rätt. Föreningen erläggs extraavgift för varje behållare som är felaktigt sorterad.

Bastu och fontän. Styrelsen har anlitat entreprenörer som ser över dessa anläggningar. Vi hoppas att de snart är i drift igen.

WC i källaren. På grund av återkommande stölder av toalettpapper ur den låsbara behållaren (!) har styrelsen beslutat att tills vidare stänga WC i källaren. Medlem som anlitat hantverkare som behöver bruka WC ombedes kontakta styrelsen.

Andrahandsuthyrning. Vi vill påminna om att det krävs tillstånd från styrelsen för att upplåta sin lägenhet i andra hand. Om någon har pågående andrahandsuthyrning som ej är godkänd, ombedes denne att kontakta styrelsen

Brf Kaplanens hemsida. På vår hemsida finns svar på de flesta frågor som rör boendet i vår förening: kaplanenmalmo.se