KaplanenNytt #41

Den här upplagan av KaplanenNytt kom något senare än vad den brukar så det ber vi så mycket om ursäkt för.

Vill börja med att uppmana er om att hålla ögonen öppna då en av våra föreningsmedlemmar har blivit bestulen på sin rullstol. Den stod i källaren vi tillfället för stölden så om det är någon som har sett någonting så ber vi er att höra av er. Det är också en påminnelse om att vara extra försiktig då ens saker inte alltid får vara i fred, varken i eller utanför huset.

Styrelsen vill också påminna om att anmälningar till SCB om fel i såväl fastigheten som i era egna lägenheter alltid skall gå via styrelsen. Detta då styrelsen behöver godkänna kostnaden innan SCB påbörjar uppdraget. Om man ändå väljer att upprätta en felanmälan utan att kan man komma att behöva stå för kostnaden från SCB själv.

Nu i jultider så uppmanar vi er att se över så att era brandvarnare fungerar i lägenheterna och om ni hör att en brandvarnare i de delade utrymmena har lite batteri så anmäl detta till styrelsen via styrelsen@kaplanenmalmo.se.

Mellan 14/1 – 16/1 kommer det att placeras en container på parkeringen utanför Pildammsvägen 12. Nyckeln till låset på containern kommer att finnas på anslagstavlan nere i källaren vid tvättstugan.

Till detta önskar styrelsen alla föreningens medlemmar en god fortsättning på det nya året!

Nästa styrelsemöte inträffar den 11/1 inkomna skrivelser behandlas då.