KaplanenNytt #23

Som flera av er märkt har taggläsaren mellan källaren och Pildammsvägen 12 stora problem. Tekniker har varit på plats flera gånger utan resultat. Vid sista besöket framkom att hela passagesystemets central måste bytas ut (centralen styr taggar, tvättbokning etc). Vi rekommenderar alla att använda nyckel till denna dörr tills bytet är klart. Trots olägenheten vill vi påminna om att dörren till källaren ska hållas stängd, då det är en branddörr som förhindrar att en eventuell eldsvåda sprider sig i fastigheten. Tyvärr finns en risk att bokade tvättider försvinner när centralen byts ut.

En svart tavla har monterats utanför tvättstugan istället för whiteboarden (som gick sönder). Skriv gärna om det är något ni behöver nämna kring tvättstugan (glömda saker, något som är felanmält, glada hälsningar osv). För allas trevnad: undvik anonyma kommentarer!

Den 17-19 januari kommer som vanligt en container att ställas ut vid parkeringen. I containern går det bra att lämna julgranar och bråte som man samlat på sig under året och inte ryms i sopkärlen. Nyckel till containern kommer att finnas i källaren.

Ännu en liten påminnelse till alla intresserade: ställ upp eller nominera någon till styrelsen eller revisionen. Gunnar Krantz och Peter Lando i uppgång 26A är valberedningen som tar upp alla förslag. Prata med dem!

Kul att så många kom på adventsfirandet. Nu ska trädet lysa hela julen.

God Jul och Gott Nytt 20-tal!
önskar
Brf Kaplanens styrelse