KaplanenNytt #1

Den nya förvaltaren Fastighetsteamet har börjat. Det är numera dem man vänder sig till när något behöver fixas i huset. Förvaltaren nås på telefon 040-370 770 helgfria vardagar 09:00-12:00 eller på www.fastighetsteamet.se. Övriga tider ska FastighetsTeamet bara kontaktas vid akuta ärenden som inte kan vänta till nästa vardag. Förvaltaren går även att anlita för privata reparationer som du betalar själv. Mer info finns på de vykort som förvaltaren lämnat i brevinkasten och på anslagstavlorna.

Bastuns tak kommer att genomgå en reparation. Glöm inte att bastun ska städas efter användning och sitthandduk alltid användas.

Föreningen kommer att erbjuda kostnadsfri installation av brandvarnare i de lägenheter som saknar detta. Notera att lägenheter över 60 kvadratmeter bör ha minst två brandvarnare, enligt gällande rekommendation. Styrelsen kommer att meddela fasta datum då installation av brandvarnare kan ske.

På grund av försenad vår och ett ösregn fick vi tyvärr ställa in vårträffen. Sommarfest i vår grönskande trädgård utlovas när värmen kommit igång! Styrelsen återkommer med datum.