KaplanenNytt #16

Arbetet med att byta ventilationsrör i de tjugo lägenheterna med dålig ventilation är klar. Stort tack till alla som ställt sina lägenheter till förfogande! Styrelsen beslutade på senaste mötet att Skorstensteamet även ska byta ut ventilationsrören i resterande trettio lägenheter. Beslutet togs efter att det upptäckts att kvaliteten på de gamla rören var undermålig. Detta innebär att samtliga lägenheter så småningom kommer att få nya rör, även om ventilationen är godkänd. Mer information kommer.

Tänk på att sopsortera! Kostnaden för restavfall är väldigt hög medan sorterat avfall kostar mindre för föreningen vilket i slutänden påverkar våra månadsavgifter. Kom även ihåg att stänga locken till sopkärlen för att undvika att de drar till sig råttor. Från april höjdes månadsavgiften med 2%. Detta motsvarar inflationen under året.

Vi vill slå ett slag för Kaplanens gästlägenhet! Lägenheten går att boka antingen för övernattning eller för använda under dagen. Den är fullt utrustad med bäddsoffor, wifi, kök och badrum (dusch finns i den närliggande bastun). Priset är 100 kr/dygn. Bokning sker via styrelsen@kaplanenmalmo.se. Skriv “Bokning av gästlägenhet” i ämnesraden när du mailar. Kostnaden faktureras på månadsavgiften.

En dörrstopp med handtag är nu inköpt och står vid anslagstavlan i källaren. Kan vara bra att använda när stora saker ska in i hissen eller källaren. Sist men inte minst har Kaplanens styrelse har utökats med en medlem. Vi välkomnar Izabella Tirbal!