Kaplanen Nytt – April 2023

Kaplanens styrelse träffades för möte 12/4.

Reliningen som utförts av ISAB är nu färdig, slutbesiktigad och godkänt och arbetet har överlag gått väldigt bra. Därför kan vi nu glädjas åt att våra stammar kommer vara i bra skick under en lång tid framöver!

Fastighetsskötseln för Kaplanen kommer den 1 maj övergå från SBC till HSB och vi hoppas att detta ska leda till förbättringar. Styrelsen kommer att informera om kontaktuppgifter för felanmälan och rutiner för detta inom kort. 

Ryttare polisanmäld för att ha ridit på cykelbana | Ridsport

Arbetet med Nunnegången och cykelbanan längs Pildammsvägen har nu startat upp vilken kommer påverka infarten och innebär även att vår häck kommer att flyttas längre in. Den står för närvarande inte på vår tomt utan på allmän mark som Malmö stad behöver för att anlägga cykelbanan. Som många säkert har märkt är grinden vid miljöhuset blockerad för tillfället och man måste gå runt vid parkeringen för att komma ut mot Rådmansgatan det hållet. AKEA, som utför arbetet, kommer även låna vår parkering ungefär en månad fram och vi hoppas att en god dialog mellan oss kommer göra arbetet smidigt och minimera olägenheter. 

Styrelsen ska göra en översyn av brandvarnarsystemet på vinden och försöka lösa problemet med att dessa går igång ibland utan anledning. Förhoppningsvis finner vi en lösning på detta inom kort.  

En trevlig aktivitet kommer att anordnas av styrelsen för alla medlemmar nu under sena våren/början på sommaren när vädret börjar bli riktigt härligt. Vi återkommer om tid och plats för detta inom kort. 

Nästa styrelsemöte kommer att hållas 10/5. 

HSB BRF kaplanen

Flower Border Vector Images (over 210,000)