Kaplanen Nytt – December 2023

Kaplanens styrelse träffades för möte 13/12.

Styrelsen vill börja med att säga att det var mycket tråkigt att adventskvällen blev inställd, vi hoppas att det snart kommer ett nytt tillfälle då v kan ses och prata alla medlemmar emellan.

Även fast julen ännu inte är här vill vi informera om att en container där julgranar kan slängas kommer att bokas till helgen 12–14 januari.

Porttelefonen har tyvärr inte fungerat på ett tag för något trapphus och vi i styrelsen har haft mycket bekymmer med detta. Anledningen är att Telia stängt av den tjänsten som porttelefonen gick på och det har varit mycket strul med att få hit en tekniker från Telia. Senast skulle de komma ut och fixa den fredag den 15:e men teknikern blev sjuk och de lyckades inte hitta någon annan. Vi hoppas verkligen att de kan komma ut inom kort!

På temat bredband och abonnemang vill styrelsen påminna om att vi sagt upp bredbandet hos Tele2 då det var en onödig kostnad att ha ett överflödigt avtal. Använder man sig av Tele2 för sin TV eller annat behöver man alltså gå över till Telia. Tele 2:s bredband kommer att sluta fungera den sista december. 

Gymmet och verkstaden är fortsatt stängt och vi i styrelsen tycker att det är väldigt tråkigt att det blivit så. Styrelsen kommer att lägga fram förslag på lösningar till stämman så att alla medlemmar kan vara med och påverka.   

Vi upptäckte att avgiftshöjningen inte kom med på avierna för nästa års första kvartal. Vi har hört med HSB och det verkar ha blivit någon miss. Höjningen kommer istället läggas på det nästkommande kvartalets avier (det vill säga slås ut på tre månader).

Nästa styrelsemöte kommer att hållas 10/1.

Till sist vill styrelsen passa på att önska God Jul och Gott Nytt År till alla medlemmar!