Kaplanen Nytt – September 2023

Hedge definition and meaning | Collins English Dictionary

Kaplanens styrelse träffades för möte 13/8.

Styrelsen har fått besked om att häcken ut mot Pildammsvägen snart äntligen ska sättas ut igen. Detta ska enligt det senaste beskedet ske inom de närmsta ca tre veckorna. Häcken kommer inte var lika hög och tät som den var tidigare men vi ser fram emot att få den på plats igen och hoppas att den ska växa till sig snabbt.
Vector graphics of eco green electricity icon with thin border | Public  domain vectors

Som många säkert har sett i trapphuset kommer E.ON utföra elmätarbyte mellan den 21 och den 27 september. Man behöver inte vara hemma medan elmätarbytet sker, men elen kommer att vara avstängd under en kortare stund. 

Även Telia ska utföra underhållsarbete i närtid, den 20 september kan det därför bli ett kort avbrott i bredbandsnätet. Man kan behöva starta om sin router och TV-box efter detta, så om man upplever att internetuppkopplingen inte fungerar som den ska kan man testa detta. Upplever man fortfarande problem är det Telia man ska kontakta. 

Kallelse till extrastämma den 18 oktober kl. 19.00 har nu satts upp och vi hoppas att så många som möjligt kan komma. För att påminna ska första röstningen för nya stadgar genomföras, och vi kommer även att ha lite mat och dryck för att göra det till en trevlig stund. 

Vi vill påminna om att skadeanmälan numera ska ske direkt till HSB, instruktioner finns uppsatta i alla trapphus. Styrelsen hade även möte med HSB den 8 september och gick igenom de punkter vi medlemmar upplevt inte har fungerat så bra hittills. Med detta hoppas vi att fastighetsskötselns kvalité ska bli bättre, framförallt när det kommer till trädgården, källaren och miljöhuset.

Nästa styrelsemöte kommer att hållas 11/10. 

Flower Border Vector Images (over 210,000)

HSB BRF kaplanen