KaplanenNytt #25

Föreningens hemsida, kaplanenmalmo.se, har uppdaterats. Den har en ny layout, där viktig information för boenden nu enkelt hittas.

Som tidigare nämnts kommer Com Hems analoga sändningar att försvinna den 8 september. För hjälp med hur du ändrar till digital-tv, besök comhem.se/digitalisering.

Vi vill återigen påminna om att cyklar som inte är funktionsdugliga (till exempel saknar luft i däcken) löpande flyttas längst in i cykelrummet för att ge plats åt cyklar som är i bruk. Varje år märks dessutom alla cyklar ut med tejp och de som saknar ägare slängs. Boende kommer att informeras i samband med utrensningen. Styrelsen tittar även på möjligheter för nya cykelställ utomhus.

I påskas drabbades några källarförråd av inbrott. Åtgärder kommer att vidtas för att göra det svårare för framtida inbrottsförsök. Det är viktigt att ni hör av er till styrelsen om ni har sett något. Samt att ni ser till att dörren till källaren låser sig ordentligt efter er.

Sedan en tid tillbaka är toaletten i källaren låst. Detta på grund av klotter. Styrelsen hoppas kunna öppna den snart igen.

Sist men inte minst vill vi bara passa på att hälsa alla boende i föreningen en under rådande omständigheter trevlig vår! Utemöblerna är framme så att man kan njuta av vårsolen i trädgården.