KaplanenNytt #27

Firesafe har installerat nya brandsläckare och brandvarnare i huset. Brandvarnarna är kopplade till varandra, så börjar det brinna någonstans låter det i samtliga brandvarnare.

Källardörren till er med förråd 1-22 är nu låst. Det är fortfarande några av er som inte hämtat ut nyckel. Saknar ni en nyckel, mejla styrelsen.

Vi vill också passa på att påminna om att även om vi gärna pratar med er, så måste all felanmälan ske skriftligt, antingen via mejl (styrelsen@kaplanenmalmo.se), eller i vår brevlåda, för att vi ska kunna säkerställa att eventuella problem åtgärdas så snabbt som möjligt.

Efter att ha varit stängd ett tag är nu toaletten i källaren åter i bruk.

Nu är sommaren här, och då är det extra viktigt att man stänger locken efter sig till sopkärlen i miljöhuset, för att undvika lukt och skadedjur. Platta även till större förpackningar innan de slängs.

I dessa sommartider vill vi också påminna om att all andrahandsuthyrning, inklusive Airbnb, måste godkännas av styrelsen i förväg.

Vi i styrelsen vill passa på att önska er alla en glad sommar. Under sommaren når ni oss precis som vanligt, men vi vill uppmärksamma er på att det kan dröja lite längre än vanligt än vanligt med svar i vissa perioder.