KaplanenNytt #28

Vi hoppas att alla har haft en bra sommar och förhoppningsvis även njutit av lite semester. Så här efter semestertiderna vill vi passa på att påminna om lite olika ordningsregler som gäller i huset.

Ljudnivån ska sänkas under den mörkare delen av dygnet. Inga höga ljudnivåer tillåts mellan kl. 22.00-07.00. Störande reparationsarbeten tillåts endast vardagar mellan kl. 9.00-20.00. Helger 9.00-17.00. Undvik mycket störande verksamhet under helgen. Detta gäller även dammsugning och återvinning.
Återvinning får inte lämnas i papperskorgen vid tvättstugan, och grovsopor, så som mattor får ej lämnas i miljöhuset. Detta kan komma att betyda merkostnader för föreningen. Det är bara tillåtet att parkera på föreningens parkering i en timme. Annars hänvisar vi till gatuparkering. Detta gäller även era gäster. Det är inte heller tillåtet att plantera saker i föreningens rabatter.

För mer ingående information om ordningsregler och annat i huset gå in på föreningens hemsida kaplanenmalmo.se.

Glöm inte den extrainsatta årsstämman den 8 september om ni vill göra era röster hörda angående tv och bredband i huset. På grund av rådande omständigheter kommer vi att försöka hålla stämman i trädgården.

Under sommaren har fontänen varit svår att rengöra. Detta beror på ett fel på pumpen, något som kommer att åtgärdas till nästa sommar.

Problemen med tidigare inbrottsförsök i källaren har försvunnit efter åtgärder från styrelsen. Vi har dock nyligen haft ett inbrottsförsök i gymmet. Om ni ser något som inte är som det ska, tveka inte att kontakta styrelsen!