KaplanenNytt #29

Vid den extrainsatta årsstämman beslutades, med bred majoritet, att föreningen kommer att kollektivansluta sig till Bolina 3.0 från och med första januari 2021. Det kommer innebära en avgiftshöjning på 169 kronor i månaden och då ingår tv, bredband och telefoni. Det innebär också att ni som har Bolina 2.0 idag behöver säga upp era nuvarande avtal, då de inte kommer att fungera med Bolina 3.0. Vi kommer också att säga upp avtalet med Comhem vid årsskiftet 2021/2022. Se därför till att du inte binder ditt ComHem-abonnemang längre än till 2021-12-31.

Styrelsen kommer att fräscha upp och modernisera gästlägenheten. Om ni har möbler ni vill bli av med får ni gärna skicka bilder på dem till styrelsen så tar vi ställning till om de kan vara av intresse. Detta hade varit tacksamt då det hade hållit nere föreningens utgifter. Vi är i första hand på jakt efter bäddsoffor, lampor och bord.

Vi vill påminna om att 31 oktober är sista datum för att skicka in motioner inför nästa årsstämma, som hålls i februari.

Vi vill även göra er uppmärksamma på att kontakt med styrelsen i första hand ska ske via mejl (styrelsen@kaplanenmalmo.se). Mer akuta ärenden tas givetvis emot på telefon.