KaplanenNytt #19

Ventilationsarbetet är nu klart och slutbesiktigat vid en obligatorisk ventilationskontroll (OVK). Tack till alla som ställde sina lägenheter till förfogande på kort varsel! På grund av arbetet är det dammigt på vinden. Fastighetsteamet kommer att städa de allmänna utrymmena på vinden, men förråden måste städas av oss boende. Eftersom jobbet är klart går det nu bra att hyra gästlägenheten igen.

Rötmånaden är snart här. Tänk på att stänga locken till förvaringskärlen i miljöhuset, så håller vi stället fräschare. Kyl/frys får inte ställas i elektronikförvaringen utan ska lämnas till närmaste återvinningscentral. Det är ett återkommande merarbete för föreningen att frakta bort grovsopor som lämnas i miljörummet. De trasiga cyklar vid miljöhuset som är märkta kommer att ställas ner i källaren. Detta innebär att låset bryts upp. Kolla så att det inte är din cykel det gäller!

Frågor om uthyrning dyker upp lite då och då. Här är vad som gäller. All andrahandsuthyrning måste godkännas av styrelsen. Uthyrning via Airbnb eller liknande uthyrningstjänster utan att ägaren vistas där är inte en godkänd uthyrning.

Vi är glada över det positiva gensvaret kring att starta en trädgårdsgrupp! Gruppen håller nu på att sättas ihop. Finns det fler medlemmar som är intresserade av att jobba med trädgården? Meddela ditt intresse till någon styrelsemedlem eller på styrelsen@kaplanenmalmo.se!

Glad sommar önskar Brf Kaplanens styrelse!